برگزاری نشست ارتقاء استانداردهای سلامت و امنیت در محصولات غذایی(شیر)

نشست درخصوص ارتقاء استانداردهای سلامت و امنیت در محصولات غذایی (شیر) با حضور دکتر علی دل پیشه رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی؛ کارشناسان گروه هماهنگی سیاستهای امنیت غذایی و محیط زیست وزارت بهداشت؛ دکتر محمد امامی نماینده مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری، مهندس یوسف زاده مسئول دبیرخانه سلامت سازمان ملی استاندارد، دکتر محمدی رئیس دبیرخانه شورای عالی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه و نمایندگان سازمانها برگزار و درخصوص میزان فلزات سنگین موجود در شیر و تاثیر آن بر امنیت غذایی بحث و تبادل نظر شد.

 

نشست ارتقاء استانداردهای سلامت و امنیت در محصولات غذایی(شیر)
کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید