برگزاری یکصد و یکمین نشست کارگروه تخصصی امنیت غذایی و تغذیه، با موضوع تدوین برنامه عملیاتی کاهش اسید چرب ترانس در مواد غذایی
یکصد و یکمین نشست کارگروه تخصصی تغذیه و امنیت غذایی با حضور دکتر علی دل پیشه رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی؛ کارشناسان گروه سیاست حکمرانی برای سلامت وزارت بهداشت، دکتر مرتضویان رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور؛ دکتر زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛ نمایندگان دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی ؛ دفتر صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ کانون عالی انجمنهای صنایع غذایی ایران؛ امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو؛ آزمایشگاههای مرجع کنترل غذا و دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو؛ دبیرخانه سلامت سازمان ملی استاندارد؛ انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور و دفتر بهبود تغذیه جامعه برگزار و درخصوص موضوع تدوین برنامه عملیاتی کاهش اسید چرب ترانس در مواد غذایی بحث و تبادل نظر شد.

نظر دهید